DOMEINNAAM REGISTRATIE MET EXTENSIE .BE, .EU, .COM, .NET EN .ORG
HOME
STAPPENPLAN
FORMULIER
WEBHOSTING
KOPPELEN
VERHUIZEN
VRAGEN
LINKS


De firma Webcreating mag geen .be domeinnamen meer registreren als registrar (zie de site van: DNS BELGIUM). Voor de vroegere klanten van Webcreating hebben we een special actie: gratis verhuis van uw domeinnaam naar ons.

GRATIS TRANSFER VAN DE DOMEINNAAM
 
Om uw domeinnaam van Webcreating naar ons gratis te verhuizen, dient u aan ons per e-mail de authorisatie code voor de verhuis mee te delen. Deze authorisatie code kan u zelf aanvragen op de website van DNS.BE of wij kunnen u daarbij helpen. Na controle van alle gegevens kunnen we dan uw domeinnaam GRATIS transfereren naar ons. Het eerste jaar is de verhuis en registratie van uw domeinnaam dus gratis. Vanaf het tweede jaar zal u dan wel het normale tarief betalen als onze andere klanten. Een domeinnaam kost bij ons 20 euro per jaar (inclusief btw).

Voor de mensen die ook webruimte en e-mail hadden bij Webcreating, kunnen we tevens gratis e-mail en webruimte (200 MB) aanbieden voor het eerste jaar. Vanaf het tweede jaar betaalt u dan het normale tarief. Het gewone tarief voor een domeinnaam + e-mail + webruimte van 200 MB bedraagt bij ons 48,50 euro per jaar (inclusief btw).

HOE KAN U BESTELLEN?
 
Om een bestelling te plaatsen, vul aub het formulier in op: bestelformulier en schrijf ons een e-mail op het adres: info@to-the-point.be om gebruik te maken van deze speciale aanbieding.

CONTACTEER ONS

Voor eventuele vragen over deze actie, kan u ons steeds contacteren op: info@to-the-point.be

To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, info@to-the-point.be