DOMEINNAAM REGISTRATIE MET EXTENSIE .BE, .EU, .COM, .NET EN .ORG
DOMEINNAAM
STAPPENPLAN
FORMULIER
WEBHOSTING
KOPPELEN
VERHUIZEN
.VLAANDEREN
VRAGEN
LINKS


Om uw domeinnaam in gebruik te nemen, dient u hem te koppelen aan een hosting, een webruimte of een webserver. Vele mensen bouwen hun website via WIX of gebruiken een externe webhost. Wanneer u een domeinnaam bij ons registreert, zullen wij zorgen voor koppeling van uw domeinnaam.


WIX
 
Indien u WIX als leverancier kiest voor uw webhosting, zullen zij twee nameservers meedelen van de vorm: ns1.wix.com en ns2.wix.com. Bij eenvoudige aanvraag per e-mail kunnen wij uw domeinnaam gratis aan uw WIX-website koppelen.

HOSTING / WEBRUIMTE
 
Wij bieden ook zelf webhosting aan (zie onze website: Webhosting BelgiŽ) maar u bent niet verplicht om de webhosting bij ons te nemen. Indien u in zee gaat met een externe webhost, zal deze normaal twee nameservers of DNS-servers meedelen. Met deze nameservers of DNS-servers kunnen wij uw domeinnaam gratis koppelen aan de hosting van uw externe leverancier.

IP-ADRES, A-RECORDS, MX-RECORDS
 
Indien u gebruik maakt van de diensten van een externe webhost, is het normaal dat deze twee nameservers of DNS-server meedeelt. Soms weigert de externe webhost deze nameservers of DNS-servers mee te delen en deelt hij enkel het IP-adres van de webserver mee. Dan dienen wij een zone op te zetten met A-records en MX-records om uw domeinnaam te koppelen. Dit kost wel 10 euro extra per jaar.

WEBSITE (REDIRECTING / FORWARDING)
 
Indien u reeds beschikt over een bestaande website of een bestaande webpagina (bv. een skynet- of telenet-webpagina) en u wilt uw nieuwe domeinnaam daaraan koppelen, dan kan dit via een doorverwijzing van de domeinnaam. Deze doorverwijzing wordt ook een redirecting of forwarding genoemd. Wij installeren die doorverwijzing voor u. U dient enkel het adres van uw bestaande webpagina per e-mail mee te delen. Dit kost wel 10 euro extra per jaar.

CONTACT

Om uw domeinnaam door ons te laten koppelen, neem contact met ons op ons e-mailadres: info@to-the-point.be
To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, info@to-the-point.be